Postavke kolačića („cookies”)
Spartoo koristi kolačiće koji su neophodni za normalno funkcioniranje stranice, kolačiće koji omogućuju ponudu personaliziranog sadržaja i analizu prometa na stranici. Naši partneri koriste kolačiće kao bi Vam ponudili personalizirane reklamne poruke, koje se temelje na Vašoj navigaciji na stranici i Vašem profilu. Ako kliknete na „Odobri sve i zatvori”, u bilo kojem trenutku moći ćete izmijeniti postavke kolačića na svom korisničkom računu. Ako kliknete na „Onemogući sve”, samo će se kolačići koji su neizbježni za normalno funkcioniranje stranice koristiti.

Marketplace

Jeste li spremni za prodaju na Spartoo Marketplaceu?

Kako bi poboljšao ponudu namijenjenu svojim kupcima, Spartoo nudi mogućnost kvalificiranim trgovcima da svoje proizvode prodaju na svojoj tržnici.

Koje su prednosti ako postanete Spartoo partner?

1) široka vidljivost proizvoda i robne marke vaše tvrtke
2) dostupnost pouzdane platforme koju vodi etablirana tvrtka i robna marka
3) Nema rizika od prijevare plaćanja za partnera
4) Mogućnost proširenja ponude u svim zemljama Europe u kojima je Spartoo već prisutan

Želite li dobiti više informacija za prijavu * kao partnera?

Kontaktirajte nas putem formulara i navedite:
ime i prezime, naziv tvrtke, naziv stranice, vrstu dostupnih proizvoda, adresu, marke, e-mail adresu za kontakt, broj telefona

* Spartoo zadržava pravo prihvatiti ili odbiti bilo koji oblik prijave. Potpisivanje ovog obrasca ne predstavlja obvezu, ugovor ili sporazum između kandidata i Spartoo-a. Prijava ne nosi nikakva prava ili obveze od strane Spartooa prema podnositeljima zahtjeva, niti obrnuto od strane podnositelja zahtjeva prema Spartoou.


Podijelite svoje mišljenje
PREMIUM